KALP KRİZİ RİSKİNİ AZALTALIM !

Genetik Yatkınlık ve Beslenme  Günümüzde kalp krizi riski sadece kilolu veya sağlıksız beslenen bireylerde değil, genetik etkenlerin de önemli bir rol oynadığı bilinmektedir. Kalp krizi riski genellikle birden fazla faktörün etkileşimi…

BESLENMEDE BİREYSEL İHTİYAÇLAR

Bireysel İhtiyaçlar Beslenme ihtiyaçları, her bireyin yaşına, cinsiyetine, sağlık durumuna ve yaşam tarzına göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle bireysel ihtiyaçlara uygun bir beslenme planı oluşturulmalıdır. İşte bu…

GÜÇLÜ BİR SÜPER BESİN KARNABAHAR

Karnabahar, son yıllarda sağlık odaklı beslenmenin popüler bir unsuru haline gelmiştir, ancak hala birçok kişi tarafından göz ardı edilmektedir. Karnabahar, düşük kalorili olmasının yanı sıra lif, vitamin ve mineral açısından zengin bir…

MİKOPROTEİN NEDİR?

Mikoprotein, doğal bir protein kaynağı olan mikroorganizmalardan elde edilen bir besin maddesidir. Genellikle Fusarium venenatum adlı bir mantar türünden üretilir. Mikoprotein, yüksek protein içeriği ve düşük yağ içeriğiyle dikkat çeker.…

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır. Kabul Et Devamını Oku